پنجشنبه 27 دي 1397  
English خانه تماس با ما نقشه سایت






پنجشنبه 28 ارديبهشت 1391 هدف از استریل کردن شیر و محصولات لبنی چیست ؟

پاسخ -  در اجرای فرآیند حرارتی   140 – 135 سانتیگراد  ( فرادما ، شرایط استریل ) در زمانهای اندک  4-3 ثانیه کلیه میکرو ارگانیسمها  از بین میروند که با توجه به بسته بندی ویژه آن ، این محصول قابلیت نگهداری طولانی مدت را در دمای محیط  دارا میباشد ، بدیهی استکه اعتبار زمان نگهداری مندرج روی محصول تا قبل از باز کردن درب محصول است .



در باره استان
در باره دانشگاه
تماس با ما
نقشه سایت 
راهنمای سرویسهای تحت وب
پست الکترونیک 
سامانه سیب 
طراحی و اجرا: اداره آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه
Copyright © 2010 Arak University of Medical Sciences - All rights reserved