1397/3/20 يكشنبه برگزاری کارگاه آموزشی شیوه های سازگاری با همسران کارگاه آموزشی با عنوان شیوه های سازگاری با همسران با حضورحجت الاسلام عشقی،معاون غذا و دارو و پرسنل معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،این کارگاه آموزشی با همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری و روابط عمومی معاونت غذا و دارو با حضورحجت الاسلام عشقی نماینده  دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر دلاور معاون غذا و دارو و پرسنل در سالن اجتماعلت معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد.

این جلسه با اهداف آموزشی 1.مقدمه 2.پیشینه پژوهش3.مفهوم شناسی 4.تغافل 5. مفاهیم مرتبط با تغافل در آموزه های دینی6. کاربرد تغافل در احادیث 7. کاربرد تغافل در روان شناسی 8. مبانی تغافل در ایجاد همسران(الف. اصل مودت و رحمت ب.اصل سازگاری و مدارا ج. اصل تکریم واحترام) 9. کاربرد تغافل در روان شناسی 9. مبانی تغافل در ایجاد سازگاری همسرا10. مرزهای تغافل( الف.عدم همرنگی با فرد خاطی در انحراف ب. عدم تسامح در مورد خطاهای تکرارشونده و فراگیر ج. اتخاذ راهکارهایی برای تحقق رفتار مثبت) و در پیان با نتیجه گیری مبحث تشکیل شد.